Vi har netop udgivet Pixibog 1 om rehabilitering – specielt til socialfaglige medarbejdere i kommunen.
 
Som socialfaglig ansat i kommunen ved du allerede en masse om arbejdsmarkedsrettet indsats. Men hvordan er det lige med rehabilitering som begreb og arbejdsmetode? Med den nye reform kan du blive koordinerende 
sagsbehandler, der skal udarbejde rehabiliteringsplaner og samarbejde med 
tværfaglige rehabiliteringsteams. 

Vil du gerne have rehabilitering serveret som noget småt, overskueligt og let forståeligt? Så har du mulighed for at købe Pixibog 1- om rehabilitering, der er din lommeudgave med de grundlæggende definitioner, begreber og formål med rehabilitering.

Bogen kommer omkring funktionsevne, borger- og pårørende inddragelse, helhedsorientering og ICF, rehabiliteringsplaner og tværfaglig indsats. Bogen indeholder mini cases til at illustrere udfordringerne og inspirere dig og dine kolleger i jeres fremtidige arbejdsrettede rehabiliteringsindsats. 
Der er også henvisninger til anden litteratur, hvis du vil uddybe emnerne. 

Den lille bog er helt bogstaveligt pixi både i størrelse og sidetal (20) – ja, selv i pris. Pixibog 1 – om rehabilitering koster 25 kr. inkl. moms.
Det vil være rigtig dejligt for vores forsendelsesarbejde, hvis I slår jer sammen, så vi kan sende til dig og dine kolleger på én gang.

Du kan bestille den hos sekretær Anette Kristensen:anette.kristensen@vest.rm.dk
Send venligst følgende oplysninger til brug for fakturering af bogen.