Hvem henvender forløbet sig til?

Hvis du er et ungt menneske med en psykisk sårbarhed, kan det være svært at tænke på fremtiden. Det kan være, at du ikke tror på, at du nogensinde vil kunne klare at tage en uddannelse eller klare et arbejde, selvom andre siger til dig, at du godt kan. Måske er du overbevist om, at du er alene med dine problemer. Gruppeforløbet er et forum, hvor du vil møde andre i samme situation, og hvor du får professionel hjælp til at komme videre.

Du kan deltage i gruppeforløbet, hvis du er mellem 18-30 år og uafklaret ift. arbejde eller uddannelse og har gerne vil have hjælp til at håndtere de psykiske udfordringer, du oplever i dit liv.

Rammer for forløbet

Der vil være 6-10 deltagere i gruppen, som ledes af en erfaren psykolog. Gruppen mødes 1 gang ugentligt, 6 gange af ca. 2-3 timers varighed.

Indhold

Du vil bl.a. blive præsenteret for forskellige måder at tænke om og håndtere udfordringer på, og vi vil snakke om dine og de andre deltageres egne erfaringer. Der kan også være nogle ting, som du skal øve dig på derhjemme. Vi vil også drøfte forskellige emner.